Ilmainen lahja JOKAISEN tilauksen mukana Ilmainen toimitus yli 50e tilauksiin Ilmainen palautus
Finnish English
Lush Lashes
Etusivu Yritys Toimitusehdot Tietosuoja Maksutavat ALE Ota yhteyttä
Tuoteryhmät
Valmistajat
Asiakkaalle
Tietosuoja
Maksutavat
Toimitusehdot
Käyttöehdot
Yhteystiedot
Yritys
Ota yhteyttä
Blogi
Palaute
Arviot
Tukkumyynti
Blogi
Muista syödä antioxsidanttisi! Päivä: 18.04.2013

Useimmiten teini-ikäisiin liittyviä ongelmia dominoivat rasvat, ja ihonhoito-ongelmat ovat tavallisimpia teini-ikäisillä. Tänä päivänä kaikki mediat, sekä lehdet, televisio että internet ovat täynnä artikkeleita ihonhoidosta. Nämä artikkelit sisältävät yleensä erilaisia terapioita ja kotitekoisia ratkaisuja ihonhoitoon. Täysin luonnollisista aina kemiallisiin aineisiin, nämä artikkelit antavat lukijalle kovasti kaivattuja ratkaisuja ihoon liittyviin ongelmiin.

 

Viimeisin ihonhoitotrendi liittyy luonnollisiin antioksidantteihin. Nykyään uskotaan enemmän ja enemmän siihen, että mitä luonnollisempi käytettävä tuote on, sitä tehokkaampi ja vähemmän sivuvaikutuksia siinä on. Tällä konseptilla on vahva historiallinen tausta koska tiedämme, että jo muinoin kuningattaret ja prinsessat luottivat luonnollisiin uutteihin kuten kiinanruusuun ja oliiviöljyyn pitääkseen ihonsa hohtavana ja nuorena. Ajan mittaan olemme saattaneet nämä aineet jokaiselle saatavaksi tuubeihin, pulloihin ja purkkeihin sisältäen kosteutusvoidetta, voidetta, shampoota ja anti aging -geelejä. Nämä pitävät sisällään viidakon kukkiin ja kasveihin piilotetut runsaat terveyssalaisuudet. Ainoa eroavaisuus on, että niitä on todennäköisesti prosessoitu tutkimuslaboratoriossa ja testattuja ennen kuin saat ne käteesi.

 

Englanninkielinen sana näille on 'nutraceutical', joka on yhdistelmä englannin sanoista 'nutrient' (ravintoaine) ja 'pharmaceutical' (lääke).

 

Useimmat ihonhoitotuotteita valmistavat yhtiöt paasaavat kuinka mahtavia antioksidantit ja luonnolliset aineet ovat. Antioksidantti on aine joka estää toisten yhdisteiden hapettumista, eli hävittää vapaita radikaaleja. Nämä radikaalit voivat olla kehon omaa tuotantoa tai ulkoa tulleet esimerkiksi auringon säteilyn kautta.

 

Vaikka vapaiden radikaalien konsepti on vaikea selittää, lailen voi kärjistää siihen, että radikaalit voivat olla haitallisia ja aiheuttaa geenimutatioita. Mutaatiot voivat johtaa ihosyöpään ja aiheuttaa peruuttamattomia ihovaurioita. Antioksidanteilla voimme rajoittaa vapaiden radikaalien määrää kehossa varmistaen ihon hyvän ulkonäön lisäksi myös sen terveyden. Tämä havainto johti mahtaviin tuotteisiin jotka auttavat ihon vanhenemiseen liittyviin ongelmiin. Ongelmat kuten rypyt, finnit, pigmentinmuodostus ja pienet kasvaimet ovat vähennettävissä lisäämällä antioksidanttien määrää ruokavaliossa.

 

Nykyään antioksidantteja on kosmetiikassa, mutta on tärkeää mys syödä niitä tarpeeksi joka päivä. Parhaat antioksidantin lähteet ovat paprikat, omenat, mustikat, pinaatti, parsakaali, mansikat ja pähkinät. Varista että syöt joitakin näistä päivittäin.

Takaisin
Tilaa uutiskirje
Sähköposti:
Etunimi:
Sukunimi:
Top 10
01.Revitalash Advanced Ripsien Hoitotuote 3.5ml
02.Revlon Colorstay meikkivoide
03.Revitalash Advanced Ripsien Hoitotuote 2ml
04.Skin Benefits Deep Cleansing Nose Pore Strips
05.RevitaBrow kulmakarvojen hoitotuote 3ml
06.Rapid Lash Eyelash Serum Ripsiseerumi
07.Maybelline Define-A-Lash Volume tuuheuttava ripsiväri - Musta
08.Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain Huulirasva
09.W7 Brow Bar kulmasetti
10.Talika Lipocils Ripsiseerumi
Vaihda mobiiliversioon
Copyright © 2016 Ripsiseerumikauppa