Vaihda työpöytäversioon
Etusivu Yritys Ota yhteyttä  
Etusivu » Ripsiseerumit »

LiLash Purified Ripsiseerumi 4ml
149.99EUR
Määrä:

Valmistaja: LiLash

Kansainvälisesti suosittu, ammattiliikkeissä yleensä tarjolla oleva Lilash ripsiseerumi. Lilashissa huokuu tuotteen huolellinen viimeistely, huomiota on kiinnitetty tuotteen ulkonäköön ja käyttömukavuuteen. Seerumi on helppo levittää ohuen ohuella eyelinerillä juuri oikeaan paikkaan parhaimman tuloksen saavuttamiseksi. Ripset saavat tuuheutta ja voimaa jo viikon käytön jälkeen. Muutaman käyttöviikon jälkeen ripsesi ovat selkeästi pidemmät ja tuuheammat.

Lilashin salaisuutena on luonnonmukainen kasvatusmenetelmä yhdistettynä turvalliseen teknologiaan. Lilashin avulla saat varmasti kauniin näköiset, pitkät, kaarevat ja tuuheat ripset. Täydellisen turvallisuuden varmistamiseksi Lilash sisältää tarkkaan valittuja luonnon omia kasvi- ja hedelmäuutteita kuten manteli- ja lupiininkukkauutetta jotka sisältävät ihoa hoitavia ja ripsiä kasvattavia E ja B -vitamiineja.

Seerumi on pakattu tyylikkääseen hopean väriseen tuubiin jonka tilavuus on 4ml. Väritön seerumi on koostumukseltaan geelimäistä ja helppo levittää ohuella siveltimellä ripsen tyveen.  Kerran päivässä levitettävä Lilash ripsiseerumi imeytyy ripsen tyveen nopeasti ja tuote sopii käytettäväksi hyvin myös ripsienpidennysten kanssa.

Pakkauksen mukana tulee selkeät käyttöohjeet. Erittäin riittoisa Lilash kestää päivittäisessä käytössä noin 6 kuukautta.

Tuoteseloste: Water/Agua/Eau, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Prunus Amygdalus (Sweet Almond) Extract, Hydrolyzed Lupine Protein, Panthenol, Isopropanol Phenylhydroxypentene Dihydroxycyclopentylheptenate, Silica, Chlorphenesin, Caprylyl GlycolCopyright © 2016 Ripsiseerumikauppa